Årets premiärtur

 
Kan man säga att det är vår när man plockat ut moppen för en tur för första gången för i år? Nja, kanske inte. ;) 
 
Tog iallfall ut moppen idag, satte på försäkringen och brummade iväg till stallet. Moppen har vilat sig i form, den gick som ett spjut. Väldigt nöjd med hur den kändes för hjälperna idag, aningens nonchalant i bromsarna, kan behöva bytas, men annars fräsh! Så ja, jag är nöjd med premiärturen som förvånansvärt nog gick till stallet (via Shell för lite påfyllning av diverse vätskor). 
 
Pompe red jag en sväng ut! Var astaggad på en rolig runda i solen, och eftersom vägarna var OK att köra på antog jag att jag borde kunna rida i alla gångarter även på ridvägarna. Men icke, blev till störst del skritt ändå... Svårt att säga hur Pompay kändes, lite stark. Jobbade med mycket övergångar, där det gick, och han var väl inte helt med på noterna idag. 
 
Åker till Norrköping imorgon, och ska befinna mig där fram tills på onsdag. Åker dit med skolan, som äntligen ordnar fram vår basmaskinskörning. Skulle haft den i ettan, men det blev som det blev. Bättre sent än aldrig! Ska iallfall köra traktor och 4-hjuling, bonnigt kanske, men jag tycker det ska bli rätt kul. Kan jag ju glida runt på traktor sen, fett! Mamma, min underbar mammi, tar Pompay de dagar jag är borta. Jag kommer hem lagom till hoppträningen på onsdag iallafall. Gränsfall att jag hinner hoppa Hampus i första, men det borde hinnas med om jag är snabb från Borås när vi landar där. 
 
Vet inte hur det blir med update under måndag och tisdag, ska vara mitt ute i ingenstans så hoppas att täckningen på mobilen fungerar som den ska, annars blir de jobbigt. Ska göra något tidsinställt med... 
 
Sov sött! 
 

Kommentarer
Postat av: Petra

Ha det så kul! Basmaskin var utan tvekan, den roligaste kursen under hela min gymnasietid!

2013-03-03 @ 21:01:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0