Varmt!

 
Hejsan! Igår när jag kom hem så var jag så trött att jag inte orkade starta datorn ens. Så därav blev det ingen mer update igår. 
 
MEN träningen gick super bra! Lillen var så himla fin! Vi värmde upp genom att släppa stigbyglarna och jobba med att flytta bakbenen på volten. Vi skulle stämma av att hästarna trampade med bakbenen rakt bakom frambenen, och detta gjorde vi genom att först flytta det inte bakbenet in under, och sedan det yttre bakbenet. Detta gjorde vi i skritt. Sedan gjorde vi många tempoväxlingar och halvhalter i både öppna och slutna, även övergångar. Lillen skötte sig superfint och var riktigt mjuk efter en stund, så det var roligt med tanke på att det tidigare i veckan inte gått så bra. :) 
 
Vi hoppade lite olika linjer med fokus på att behålla samma tempo genom hela banan. Vi hade en rak linje med en kombination till ett räcke med 4 galoppsprång i mellan. Det var medvetet lite kortare 4 språng för att se att markarbetet i hästarna satt där det skulle. Det kändes mycket bättre jämfört med förra gången, så det var skönt! :D 
 
Idag skoddes Lillen först, och sedan tömkördes han en stund i paddocken. Det gick bra, jag jobbade mycket med övergångar från galopp-trav, skritt-trav, skritt - galopp, halt - galopp osv. Det är väldigt varmt ute idag, och jag har superont i huvudet och tänderna efter att tandställningen spändes igår, så jag tar det nog lugnt idag. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0