Den stora frågan...

... just nu lyder: 
 
- Essunga eller Frillesås v26? 
 
Sitter och planerar lite tävlinga framöver. Det stora målet i sommar är att åka ner till Munka och hoppa meeting i Augusti, och fram tills dess är det väldigt tunt med tävlingar. Vill dock ha lite fler starter i kroppen, och eftersom det är så dåligt med tävlingar får man ta vad som finns, helt enkelt. 
 
Tävlingen i Essunga går på gräs, och isåfall är det 100cm och 110cm som gäller. I Frillesås går det på grus, visserligen på stor bana, men där blir det isådall 95cm och 105cm eftersom det känns väl saftigt att hoppa 115cm. 
 
Eftersom jag aldrig tävlat hoppning på någon utav dessa ställena, så tänkte jag rådfråga er vad ni har för erfarenheter av Essungas gräs och Frillesås grus? Det lutar åt Essunga, eftersom det är de klasserna vi ligger på i nivå för tillfället, och eftersom det går på gräs i Munka så är det aldrig fel att känna på gräs innan. Men om gräset är dålig i Essunga, så struntar jag hellre i det. 
 
Svårt det där, ska kolla med Ulf med ;) 
 
 

Kommentarer
Postat av: Annie Berggren

Har hört att Essunga har väldigt bra gräs, och Frillesås har under senaste tiden krånglat något jäkligt. Senaste två tävlingarna dem haft har det vart sådana tidsfördröjningar. :)
Har dock inte tävlat i Essunga någon gång, bara vart åskådare.

2013-06-18 @ 21:14:22
URL: http://annieberggrens.blogg.se
Postat av: Anonym

Fruktansvärt att du inte tar åt dig utav gott råd som haft astaire längre än dig där Emma brutit kontraktet. Tjejen som hade honom innan mih blev utsatt för precis samma sak som mig utav Emma.
Jag gv dig ett gott råd! Gör dig av med hästen!

Svar: Men nu får du ge dig! Antagligen tar jag inte åt mig det "goda rådet" eftersom det du skriver inte stämmer. Dessutom var det inte alls samma häst som kom hem till mig efter att DU haft honom i två månader, som det var när jag provred. Så jag har ingen anledning alls att lyssna på dina sk. råd. :)
Fanny Kargede

2013-06-19 @ 11:28:12
Postat av: Nathalie

Essungas gräs är jättebra, banan är stor och fin! :)

Svar: Super! :)
Fanny Kargede

2013-06-20 @ 11:38:18
Postat av: Elin

Frillesås rekommenderar jag inte att du åker till. Gruset sladdas inte mellan klasserna och kommer det regn så går det inte att hoppa överhuvudtaget.

2013-06-26 @ 16:56:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0