+ - noll

 
Tjäna! 
Min dag har varit bra, och lite halvkass, men mestadels bra! 
 
Började som sagt med visning av en mycket nöjd hingst som precis fått betäcka två ston. Därav hade Pompe lite träningsverk, men framförallt lite ömma baktassar där han var utan skor i samband med betäckningen. Helt ok visning, han kämpade på bra trots att han hade lite problem med att trycka på bak. Kändes lite underligt att inte ha ridit honom på två månader, och det kändes dessutom att han inte riktigt fått den ridning han behöver. Han gick bara och krullade ihop halsen och släppte bettet helt och hållet, inte så roligt att känna, men där är han svår så jag klandrar ingen. 
 
Men som sagt, säkert beroende på betäckningarna, och att jag inte red med min utrustning. Jag blir helt seriöst handikappad utan den, älskar mina träns, tyglar, bett och framförallt min sadel! Jag tyckte Grisen var tapper trots att vi egentligen begärde lite väl av honom med tanke på omständigheterna. Han är världens finaste från insidan och ut! 
 
Spelade match på eftermiddagen, och det gick väl helt okej. Väldigt orättvist resultat då vi utan tvekan var det bättre laget, men vissa matcher är stolpe ut och det slutade med förlust 1-0. Det tråkigaste var spelarnas uppträdande TROTS att de vunnit, ska inte spekulera mer i det här mer än att jag inte förstår hur de kan tillåtas beträda en fotbollsplan, eller tillhöra en klubb överhuvudtaget. 
 
NU sitter jag och kollar fotboll på TVn, planerar lite sommartävlingar och tar det lugnt. Helt perfekt kväll
 
 
*Arkivbild*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0