Morsning!

 
Hello! Idag har jag haft en lugn och skön morgon! Vaknade vid 10, käkade frukost, och nu ligger jag i sängen igen. Helt okej allså ;) 
 
Jag kan faktiskt medge att jag 100 gånger hellre haft en eller två hästar till att rida, så att jag kommit iväg till stallet tidigt! Men i eftermiddag ska Lillen behandlas med Biolighten igen, så det är ingen vits att åka till stallet nu. Lillen fick sin första behandling igår. Han behandlas på båda sidorna vid korset ungefär. De bakre ryggkotorna var lite ömma så det ska lösas upp och behandlas. Sedan är han så fruktansvärt stel i vänstersidan fortfarande, så för att jag ska kunna jobba bort det och rida honom korrekt så behöver vi även där lösa upp litegrann. Han tyckte att det vat jätteskönt och stod och tuggade genom hela behandlingen. ;)
 
Biolight är något jag verkligen kan rekommendera! Vi använde det på Pompay med väldigt stor framgång. Grisen vilade/promenadreds ca två månader förra våren då han var någon grad halt i ena fram. Eftersom skador ofta lägger sig diagonalt hade ryggen fått ta en del stryk. Men efter vilan och biolight var han fräschare än någonsin! Och sedan gick han som tåget  :) 
 
Hoppas det har samma effekt på Lillen, vilket det säkert har. :) 
 
Bildkälla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0