Monday!

 
Idag känns det som att det är en Lördag. Inte så konstigt med tanke på att jag jobbade 5 dagar i sträck, och sedan var ledig. Blir ju en aningen förflyttad helg, typ. 
 
Idag var jag och Linn ute och skrittade hästarna. Blev väl ett eller två inslag med trav, men mestadels skritt i ganska exakt 1 timma. VARMT som satan, men hästarna trampade på bra och vi passade på att klättra lite också. Red Lillen på hacket, och idag var han lite jobbigt på det faktiskt. Använder ett ponnyhack på honom, alltså korta skänklar. Spänner dessutom det ganska hårt, därav är inverkan på honom inte lika stor som om jag släppt lite på nosremmen (hävstången blir inte densamma), så att han är lite stark ibland på detta är inte så konstigt. I slutet var han dock bra! 
 
Startlistorna för veckan/helgen har kommit ut med! Är så galet taggad! Så jag hoppas att jag taggar ner lite och fokuserar lite på en sak i taget, inte så bra att vara övertaggad. Kul ska det bli iallafall, tror Lillen kommer tycka att det ska bli ganska mysigt att komma iväg med kompisarna. Vädret ser ut att bli jättebra, så ska passa på att få lite färg tänkte jag, haha! Har en snygg tischabränna, handskebränna och kritvita ben. Hästmänniska? Ja... 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0