Great day!

 
Halloj! Asgött vädet och om någon timma ska jag och några kompisar + min syrra upp och spela lite fotboll. Perfekt väder för det, skiter i att jag är sjuk. Inte tränat på typ 2 veckor nu så ABSTINENS. 
 
Ikväll ska jag och Becky upp och hoppa har jag bestämt, inte hoppat Lillen på 1,5 vecka så ett litet styrkepass blir perfekt ikväll. Ska travhoppa en del och fokusera mycket på rumpan, tror jag vet någon som kommer ha lite träningsvärk imorgon. ;) Hittade en superkul övning på Hippson, som jag tror kan vara riktigt bra, ska be Becky filma så förklarar jag mer sedan. 
 
Alla grejer passade Lillen (LYCKA). Dyontränset var verkligen på gränsen till litet, får ha längst ut på alla spännen typ, men det passade iallafall och det är huvudsaken. Så jäkla svårt med träns, speciellt när hästen ligger mitt i mellan två storlekar... Borde finnas Cob+ eller Full-. Lillen uppskattade nog sitt nya hästgodis mest, haha, men jag är skitnöjd med alla köpa iallafall. :) 
 
Vi hörs väl mer sedan! Inläggen som jag tänkt ha som tidsinställda publicerades direkt (?) så det är lite kört på den fronten höhö. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Annina

Fanny har du tagit av tandställningen?

Svar: Hehe nä, gammal bild ;)
Fanny Kargede

2013-07-11 @ 14:27:30
URL: http://fourrider.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0