Första passet avklarat

 
Lillen var så himla rolig att sitta på idag, riktigt knäpp. Verkar som att han plötsligt bestämt sig för att vara med i leken och han körde verkligen all in. Söte! 
 
Red först en runda på ca 30 min i alla gångarter, därefter red jag bort till galoppbacken där vi vanligtvis rider 2 och 2 för att hästarna ska vara lite motiverade att hålla farten hela vägen upp. Det är en lååång backe med olika lutningar och inte allt för stum grusväg. Senast jag galopperade med Lillen där var för kanske 1,5 månad sedan. Då tyckte han att det inte var roligt alls, och jag fick kämpa som en galning för att få han hela vägen upp, idag var det annat, minst sagt. Som han sprang! Tanken var ju intervaller, att sätta tillbaka, rida fram osv, och det gick bra! Kunde samla ihop honom och sedan låta han gå på rätt så bra, och han var så jäkla positiv. Hade grym bjudning och han hade kunnat fortsätta i evigheter kändes det som. 
 
Efteråt var han lite svettig, men flåsade ingenting vilket brukat vara ganska vanligt att hästarna gör när man galopperat där. Han har riktigt bra kondis! 
 
Nu ska jag käka lite, kolla ett avsnitt med Pretty Little Liars och sedan bege mig mot stallet igen. Tänkte trimma igenom honom i någon utav hagarna. Blir inget superlångt eller krävande pass, mer än avstämning att han är där jag vill ha honom. Ikväll är det fotboll - gött! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0