.

 
Fy vad trött jag är! Om möjligt tröttare än igår! 
 
Red Lillen idag vid 12 ungefär, solen stod mitt på himlen, inga moln och den stekte så in i. Har lite medvetet passat på att rida mitt på dagarna nu som en liten förberedelse inför nästa vecka när vi ska iväg och hoppa meeting. Vet inte hur mycket det hjälper, men något kanske det gör!
 
Hur som så red jag i deras sommarhage idag. Den är helt uppbetad nu och ganska så platt, dessutom låg det lite stockar ute som man kunde galoppera över så det passade perfekt. Höll på ganska så intensivt i 30 minuter (plus ca 20 min fram och avskritt). Började som vanligt med att galoppera fram ordentligt med bra tryck, för att sedan flytta bakbenen under honom, öppna på volten, tagen bakdel och lite sådant i alla gångarter. Han var fin, men lite ofokuserad. Klandrar honom inte, kompisarna gick ju i hagen brevid. ;)
 
Sedan jobbade jag supermycket med övergångar. 8 galoppsprång och skritt. 4 skrittsteg och galopp. Varken mer eller mindre skulle det vara, helst inga travsteg. Gick jättebra tillslut när han förstod! Och vad som var viktigast var att han inte fick smyggaloppera, de gör ju lätt det när de vet om att de ska sakta av efter en stund ändå, men icke! I slutet räckte det att jag spände magen så saktade han av, han var i allmänhet väldigt lyhörd idag vilket var superroligt! 
 
Som avslutning galopperade jag över de två stockarna som låg på varsin sida av 4-kanten. Sökte en galopp med bra tryck i, där han fortfarande var rund. Siktade på att inte komme i botten på bommarna, och när jag snurrat upp honom blev det riktigt bra! Hittar jag den galoppen på banan och framhoppningen så blir det suvve! Efter det så red jag en sväng i skogen på 15 minuter och skrittade av en väldigt svettig kille. ;) 
 
Jobb 08:30 imorgon, jag ska sova nu med andra ord, haha. Natti! ;) 
 
 

Kommentarer
Postat av: Linda

Kul att använder mina bilder lite från och till! Det värmer <3!

Svar: Självklart, superfina bilder, tack igen! :)
Fanny Kargede

2013-07-28 @ 13:31:06
URL: http://zweden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0