Blö

 
Tjänna 
 
Dagen blev nästan som jag skrev i morses, och som jag förutspådde så var min update idag rätt kass... Hann inte göra några tidsinställda igår, och så har jag varit hemma typ 20 minuter sammanlagt idag (känns det som...). 
 
Lillen gick bra idag. Han var på riktigt snehumör i morses och var nästan lite bångstyrig när jag skulle tömköra. Han var riktigt lurig idag, ignorerade mina "hjälper" (eller vad man nu ska kalla det) i ena sekunden, och nästa sekund blev han sååååå upprörd eftersom jag var såååååå hårdhänt, suck. Tillslut blev vi rätt nöjda båda två, även fast jag nästan kokade över en stund där, haha. Men han är så söt, för han inser när man börjar bli riktigt förbannad, och då helt plötsligt är det som att någon stoppar in en gloria över huvudet på honom och han är hur duktig, söt och snäll som helst. Då kan man inte bli arg på honom... haha. 
 
Hade även en go eftermiddag med mina småkusiner, riktigt mysigt! :) Imorgon LOVAR jag bättre och roligare update. Ska skriva ett litet åsiktsinlägg som legat på lut ett tag. 
 
Kram! 
 
*Bildbrist*
 
 

Kommentarer
Postat av: Emma

kan det ha varit så att det va lite dåligt väder i morse?? xD

Svar: Haha, kan ha med det att göra xD
Fanny Kargede

2013-07-05 @ 00:46:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0