Bestis hestis

 
Finns det något bättre än när man lämnar ridbanan med ett leénde? Don't think so. 
 
Lillen och jag hade riktigt roligt idag! Jag travhoppade som sagt idag och det tyckte han var väldigt roligt och tog i för kung och fosterland. Hade framme en serie med 6 travbommar och en kombination som vi alltså travhoppade in i. Låg även en bom inne i kombinationen. Värmde upp som vanligt (behöver nog inte dra det igen) och han var superfin! 
 
Har testat att rida på ett Novabett nu i några dagar, och det gillar han verkligen! Han suger tag i det riktigt fint och kan vi bara behålla det suget även i hoppningen så vore det kanon! Känns som att det kan vara ett bra bidrag till lösningen faktiskt. 
 
Denna övningen gillade vi båda iallafall väldigt mycket, och han hoppade fint och luftigt. Det som också var roligt var att han hade sådant gött sug fram till hindret, han ville så gärna fram till hindret att han ibland blev lite väl hetsig över travbommarna. Känns som att denna träningen gav mycket resultat, han tog verkligen i och detta kommer jag göra fler gånger till. Man kan utveckla den väldigt mycket också, så det känns som något kul att hålla på med framöver. :) 
 
Hittade som sagt dagens övning HÄR, så vill ni läsa lite mer detaljerat så kan ni kika in där. :) 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0