Helveteeeeeeeee

 
Alltså det är ju helt sjukt hur påverkad man blir av en dålig träning. Snackar inte om ridningen (även om man såklart blir påverkad där med ibland!), utan idag är det fotbollen som gått käpprätt åt skogen. 
 
Spelade som en jävla femåring, vad hände där? Bajs gick det och nu är jag deprimerad. Vill slå någon, eller något. Haha! Ibland blir jag faktiskt mer depp över fotbollen än hästarna. Jag menar, om Pompe har en dålig dag så har jag överseende med det på ett annat sätt. Men när jag presterar pissdåligt i fotbollen så beror det endast på mig och min inställning, även om det såklart ska stämma i laget med. Men man kan alltid göra en individuell prestation, på ett annat sätt än i ridningen. 
 
Jaja, enough of that, nu ska vi vara positiva! Imorgon rullar jag och Nico mot Skåneland för att inta Flyinge på lördag. Ska på "pröva på hippolog" dag där nere, eftersom jag funderar på att plugga där efter gymnasiet. Ska både få rida, köra och gå på föreläsning, grymt roligt! :D Vi åker som sagt ner imorgon, så slipper vi åka så tidigt på lördag morgon. Skönt för Nico som tog körkort förra veckan att få slippa stressa ner till Skåne. ;) Gött att sova på hotell med! :D 
 
Nä, ska blir riktigt, riktigt roligt, inte bara Flyinge utan att även mini roadtripen. Vuxet or what?! :D 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0