Grymma!

 
Herregud vilken dag! Fick stressryck på mamma som kom på att hon plötsligt vill klippa sig sisådär 30 minuter innan hon skulle skjutsa mig till stallet. Grymt när man dessutom har en svårlastad häst som ska tränas. Fast det gick bra, och jag älskar min mamma ändå ;) 
 
Hoppade Hampus i första gruppen idag (han sprang i princip på transporten både på dit och hemväg). Har ju inte hoppat han sedan någon liten tävling i höstas typ, inte ordentligt iallafall, så det skulle bli spännande och se hur han skötte sig, och hur jag skötte mig då. Men det gick super, lite stopp, men inga nitar som det kunde vara innan. Stoppen berodde mer på min ridning, och det var skönt! Avslutade med att hoppa en kortare bana på mellan 80-95 cm, och han kändes fräsch! Kul :D 
 
Foto: Matilda Sjöberg
 
Pompay var bannemej ÄNNU bättre. Han har tatt sig rejält och var superfräsch idag. Började passet med travbommar. Vi skulle skritta över de två första, och sedan trava över de två andra utan att hästarna slog sig fria ur form. Gällde även att inte bli för plötslig med sin skänkel, utan hela tiden hålla om, och sedan ge en lagom hjälp. Riktigt roligt, och bra gick det också (med båda). Sedan skulle vi efter att ha skrittat och travat över cavalettisarna travhoppa ett plank lite längre bort. Även här gick det jättebra med båda hästarna. Hoppade sedan en bana på 5 språng med lite relaterat och andra svårigheter som hinder in i hörn eller snabbt ur sväng. Hoppade banan åt båda hållen, och sedan fick vi tala om vilken vi tyckte kändes enklast. Berodde helt på vilken häst man satt på, men jag tyckte samma med båda hästarna. 
 
Hoppade även en bana med låååånga anridningar, något som lätt blir svårt. Satte dock allting till 75% med båda två kan man säga, men är supernöjd. Pompe hade inte ett pet eller ett stopp, superfin! :D På Pompays rundor låg max höjden på två utav räckena på kanske 125-130 (?), resten på max 110. 
 
Kul och givande träning,  båda två kändes super! :D 
 
Foto: Matilda Sjöberg 
 

Kommentarer
Postat av: Sara

Han var nog så fin tack vare nya skor.... :)

2013-02-14 @ 08:39:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0