Hej allihopa!

 
Nu är jag förhoppningsvis tillbaka till i alla fall 50%! 
 
Det har varit lite småkörigt i skolan, absolut inte som det var i tvåan, men tillräckligt för att jag behövde lägga bloggtiden på annat. Dessutom har jag inte haft någon jättelust, men den är nog på gång igen! 
 
Lillen har gått lite på halvfart denna veckan, mest på grund av stormen. Vi var väl inte jättedrabbade, men det blåste ordentligt torsdag och fredag, och antingen regnade det eller snöade det, inte jättetrevligt ridväder med andra ord. I onsdags hopptränade vi, och det gick super! Fick en liten aha-upplevelse om vilken galopp jag skall ha honom i, jag har en tendens att rida lite fort nämligen. Nu kommer momentet då vi kan börja samla ihop oss än mer, och det går bra! 
 
Igår var det en mysig, men kall, uteritt i första snön! Lillen var pigg, men skötte sig (vi red ju utan sällskap!). Idag snöade det hela förmiddagen, så jag red i en utav hagarna. Har inte satt på honom snösulor än, vill få ordning på hans strålröta innan vi slänger på dem, så det vart lite problematiskt. Speciellt när snön övergick i regn... Blev inget jättegivande pass, körde lite lydnad i skritt och trav, och det kändes okej. Han var inte riktigt framme, men klandrar honom inte heller, haha. 
 
Är supermotiverad i ridningen för tillfället. Vill verkligen jobba med takt, balans och jämnhet i galoppen och få ordning på innersidorna ännu mer! Ska eventuellt träna dressyr 14e och 21e, ska bli kul att se vad dressyrtränaren säger om honom. På hoppträningarna kör vi massvis dressyr och markarbete för tillfället, så jäkla roligt! Jag älskar hoppningen, men vinterträningen är nog den bästa på hela året. Att få bygga, trimma och hela tiden utvecklas på marken är så himla kul verkligen! Speciellt när man har Ulf som tränare ;) 
 
Det var väl en hyffsad lägesuppdatering! Står lite i valet och kvalet om hurvida jag ska klippa Lillen igen eller inte. Han har fått ganska lång päls, och svettades en del på hoppträningen. Kanske gör en halvklippning, det syns ju ändå inte på honom med tanke på att han är grå. ;) Vi får se! 
 
Hör av mig i veckan igen, men kan inte garantera update varje dag, nationellt i matte 3C på onsdag. Yey.. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ida kalander

Yay!

2013-12-08 @ 22:56:26
URL: http://Ridandes.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0