Fokus på rätt sak

 
Denna hösten kan jag känna att jag ibland haft fokuset på fel saker, att jag inte riktigt presterat så bra som jag vet att jag kan. Men nu är det slut på det! 
 
Det är ganska mycket som har hänt i mitt "vanliga" (haha) liv, som har påverkat mig alldeles för mycket. Men nu har jag bestämt mig för att lägga allt det bakom mig, och lägga all energi på Lillen, skolan, familj/vänner och fotbollen. DET är det viktigaste, och det är det jag behöver för att må bra. All annan onödig energi som jag ödslat på idioter ska jag istället lägga på Lillen. Det kommer kännas så mycket enklare och bättre! Och jag tror att med 100% rätt fokus så kommer vår prestationskurva höjas. 
 
Det är svårare än vad man tror att koppla bort saker och ting när man tex. är och tävlar. På hästryggen är jag alltid fokuserad, men runt om, då tänker jag en massa, på annat än just tävlingen. Och det är farligt, för det är att tappa fokus. Efter att ha spelat i ett elitsatsande fotbollslag så har man lärt sig en hel del om hur viktig den psykiska delen är. Vår tränare sade alltid åt oss att börja tänka fotboll dagen innan en viktig match eller cup, och det sitter fortfarande i när det kommer till fotboll, men inte med ridningen. Väldigt konstigt, men det är inte svårt att ändra på hellre. Skillnaden är väl att i fotbollen har du alltid tränaren som en hök över dig om du inte är fokuserad på rätt saker, det har man inte riktigt i ridningen på samma sätt. Jag får bli min egen hök :) 
 
Den enda killen som förtjänar min fulla uppmärksamhet är Lillen, för av honom får jag det tillbaka tre gånger om. <3
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0