Problem numero uno

 
Hej på er! Blir lite bloggning trots allt ;) 
 
Jobbade med Sarah idag, vilket var helt perfekt tajmat för då kunde vi snacka lite dressyr när det fanns tid. Hehe ;) Såklart ramlade samtalet in på vad vi ska ha på oss imorgon. Helt klart halva grejen! ;) Har inte jättekoll på vad man rider i på en programridning. Senast jag var med så var det på Pompe hösten 2012, men då var det även KM så då red jag i kavaj och vita bralls. På en hoppclirre har jag aldrig tävlingskläder, då kör jag på en mer städad vardagsstil. Men i dressyr har jag inte en aning! Hur gör ni? 
 
Kom iallafall fram till att ha mina vita ridbyxor, eller ja, något par av dem. Sedan en mörk piké på det (blir nog varmt). Svarta ridstövlar, min JW hjälm (känns mer stilrent än en blå AYR8). Lillen får ha sitt remontträns från GG med pärlpannband, han har gått riktigt bra på det de senaste! Bra med variation dessutom ;) Måste vara pärlorna... (skämtåsido). MEEEEN jag har inte ett enda snyggt dressyrschabrak kvar! Gav bort alla mina som jag hade till Pompe, utom 3, eftersom de var för små. De 3 jag har kvar är ett grönt, ett blått och ett vitt Shockemöhle. Och hade det inte varit för att mitt Shockemöhle har fått jättefula rostfläckar på ena sidan, så hade det varit ett självklart val. Men nu vettefan. 
 
Kanske tar mitt vita iallafall, är kanske inte jättefint på Lillen som är skimmel, men kan ju gå ändå eftersom han är grå. Hade helst velat ha ett mörkblått, eller ett vitt med mörka kanter. Mitt Shockemöhle har silvriga kanter, så det blir ingen vidare kontrast. Men at the same time, rida runt med ett fläckigt schabrak... mjaaa. 
 
Någon som vill låna ut ett dressyrschabrak? Hehe... 
 
Jag och Pompe som dressyrekipage! ;) 

Kommentarer
Postat av: Annie Berggren

Dressyrryttare tar varje chans till att använda sin tävlingsoutift, truuust me ;) Själv har jag inte vita byxor på dressyr clearrounder, men 90% av alla människor har det. Så om du vill tillhöra majoriteten så gör du nog rätt i att ta dina vita byxor, haha :D

Svar: Haha, har börjat förstå detta ;)
Fanny Kargede

2013-08-07 @ 23:07:35
URL: http://annieberggrens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0