Hallå igen!

 
Nu är jag hemma, och Lillen tillbaka bland sina kompisar i sommarhagen. Vilken grym helg vi har haft, helt fantastisk!
 
Vet att bloggen legat lite lågt nu dessa 5 dagar. Försökte göra lite tidsinställda, men det räcker sällan till ändå. Anledningen till att jag inte mobilboggat är att jag helt enkelt vill hålla rätt fokus, och utnyttja all tid till att umgås och ta in helgen. Undviker med andra ord bloggen lite. Dessutom glömde jag sladden till datorn...MEN nu är allting normat igen och jag ska förbereda lite resultatinlägg. ;) 
 
Har somsagt haft ett toppenmeeting med underbart väder varje dag. Var till och med varmast i Ängelholm (Munka) i Lördags jämfört med hela sverige. Som tur är så slapp jag tävla i det varmaste, hoppade mestadels på förmiddagen, men det tog på en ändå. Vi var på stranden två dagar, de har en jättefin strand i Ängelholm som nästan gav en känlsan av att vara utomlands. Säkert någon mil lång, vit sand och massvis med folk. 
 
Både vi och hästarna hade ett jättebra boende. Vi bodde på ett Bed&Breakfast 3 minuter från tävlingsplatsen med bil, 10min till fots kanske och hästarna stod i ett stall på en gård som låg precis brevid tävlingsbanan. Vi fick tack vare lite kontakter tag på boxarna som inte bara var billigare än mobilboxarna på tävlingsplatsen, utan även permanenta. Det var jag Elin, Madde och Tina som stod där med sammanlagt 5 hästar, så det var även väldigt lugnt och skönt. Det bästa var att vi fick tillgång till hagar! Hur lyxigt är inte det? Vi "slapp" motionera hästarna utöver tävlingarna och de kunde få komma ut och käka lite gräs, rulla sig och vara hästar mellan varven. 
 
Munka har en väldigt fin gräsbana, med grymt fina hinder, trevliga funktionärer, bra framridning och framhoppnings möjligheter samt en väldigt proffsigt upplagd tävling. Det märks att de lägger själ och hjärta i sina tävlingar, inte bara för att man inte har något att klaga på, utan att tävlingarna även lockar stora namn. Eftersom jag tidigare bara tävlat ponny på nationell nivå, så är jag inte van att trampa samma grus (gräs) som Svante Johansson, Peter Eriksson, Shane Carey, Linnea Eriksson, Pia Levin mfl. Munka-Ljungby är ett ställe som jag kommer att tävla på många gånger till! 
 
Tack bästa mammi som alltid ställer upp, till alla underbara personer som gjorde den här tävlingen till en av årets bästa, till Lillen som alltid är 100% ärlig, till Munka som genomförde en supertävling och till Ulf som är världens bästa tränare. :) 
 
Lite bilder från mammas instagram! 
Lillen och hans tjej Falea! 
 
Lite snack med Uffepuffe
 
Falea & Elin och Lillen & Jag 
 
Bangång 
 
Bästa Munka ordnade till en liten grillfest på Lördagskvällen för oss och funktionärerna! (Jag, Elin, Mamma) 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0