Good news!

 
Hej allihopa! 
 
Sorry för halvkass update igår, men det blev lite spontanutgång på kvällen och innan dess lite äventyr tillsammans med Kajsa. Så jag hade inte så mycket tid till bloggningen. Just det! Jag pluggade matte också... 
 
Igår var Emma (Lillens ägare) ute och kollade på honom. Han har blivit mindre och mindre halt för var dag, inte haft varken svullnad eller värme och har varit precis som vanligt i övrigt. Kändes väldigt skönt att Emma kunde komma ut och kolla på honom, hon både känner hästen och har ganska så jättemycket mer kunskap än vad jag har ang hältor osv. Men hon konstaterade att det inte är någon fara, det var antagligen bara en vrickning. Och han haltade inte när jag sprang med honom, så det är ju ett supertecken! 
 
Vi kom överrens om att jag skulle testa att jogga honom lite i ridhuset idag. Jag känner ju bäst från ryggen om han fortfarande är lite stapplig. Håller tummarna för att han känns fräsch! 
 
Annars har jag fotbollsmatch idag, och kalas, och grillkväll ikväll. Där i mellan ska jag hinna kolla EM-finalen! Hoppas jag hinner kika på Roffe innan matchen börjar... Får se hur mycket update ni kan få, men en liten uppdatering om hurvida han känns idag kommer ni såklart att få :) 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0