Good feeling

 
Hello! 
 
Red Lillen i alla gångarter igår i ridhuset, och vet ni, han var riktigt jäklig! Märks att vi inte jobbat ordentligt på några dagar, har ju mest jogat runt honom, har visserligen krävt lite mer för varje gång för att se hur han reagerat på upptrappningen, men inte som idag. 
 
Efter att ha känt på honom i alla gångarterna så jobbade jag med mååånga övergångar. Var väldigt konsekvent och han blev lite smått förbannad på mig ett tag, tyckte nog att det var onödigt att sakta av eller stanna var 10 meter, haha! Avslutade när det kändes bra, och fokuserade på att hitta en bra inomhus galopp. Ska vi hoppa 120 inomhus i vinter, så är det bara att nöta och hitta en hyffsat samlad galopp men med massa massa power i. Det går nog bra! Fick rida på rätt hårt framåt och sedan samla för att ha inte skulle släppa bakbenen allt för mycket i själva samlingen. En fråga om styrka ;) 
 
Nöjd oavsett! Lindade honom fram över natten, tyckte att han var lite väl gallig. Han var dock lika gallig på båda fram, så tror inte att det har med hältan som var att göra. Blir spännande att se hur han känns imorgon, förhoppningsvis piggare! :) 
 
Vi hörs sedan ;) 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0