Gaaaaah

 
Alltså, vad är det för fel på västragötalands ridsportförbund? VARFÖR anordna DM inomhus?! Är det ens regelrätt? Har för mig att DM enl. TR ska anordnas ute, men kanske är ute och cyklar... Någon som vet? Jag är ingen hejare på att leta igenom TR hehe. 
 
Men där sket sig planen om att hoppa ett DM som Junior... Tänker inte hoppa 120 inomhus än, speciellt inte när utesäsongen sträcker sig säkert en månad till. Vad är poängen med en inomhustävling i September? Nä, då kan jag få ut MYCKET mer utav pengarna än att hoppa ett sketet DM inomhus i Tidaholm. Åker istället till Varberg den 1 september och tävlar på gräs, och den 14e till Ale och hoppar i deras stora gruspaddock. Tror inte jag är den enda... 
 
DM 2012 var lika kasst som i år. Då gick det på Svenljungas kassa gräsbana i mitten på September, undra hur de tänkte där... Ett DM är ett mästerskap, varför lägga det på anläggningar som enligt mig inte klarar av ett mästerskap? Vi har en del fina anläggningar i västra götaland som klarart av ett DM MYCKET bättre. Tex. Grevagården, Borås, Gäsene (anordnade DM 2011 - väldigt bra anordnat) och Ale-Jennylund. Men Svenljunga? Minns att framhoppning var katastrofdålig, och grästet höll väl sig okej. Men jag tycker att ett Mästerskap ändå ska kunna kräva lite högre kriterier. 
 
Men som sagt, vet någon hur det är regelmässigt med DM? Får det gå inomhus eller är det bara västragötaland som hittat på något stört? 
 
DM 2011 Gäsene med Pompay 
 
DM 2012, Svenljunga med Hampus...
 
Pompe och...
 
Sessan! (sista bilden från Varberg, hittade ingen på henne från DM...) Hon var iallfall den som gick bäst det DMet, haha! 

Kommentarer
Postat av: Susanne

Var jättegärna med och delta i min tävling här på bloggen! :D http://jakobsensusanne.blogg.se/2013/august/var-med-och-tavla-om-en.html#comment p.s jättesnygg blogg!

2013-08-06 @ 23:41:15
URL: http://jakobsensusanne.blogg.se
Postat av: Hanne

dte är upp till distrikten att välja hur och var man vill anordna dm ;)

Svar: Okej! :) Tack ^^
Fanny Kargede

2013-08-07 @ 00:26:06
URL: http://hannemattsson.blogg.se
Postat av: Sofia

MÖRK ska ju hålla i DM iår precis som förra året, men dom ska hålla i DM på åbys travbana!:) så det är ju utomhus och i västra Götaland :)

Svar: Jo, men Mölndal tillhör Göteborg-Bohusläns distrikt, klubben jag tävlar för tillhör Västragötaland :) Därför kan jag inte starta i DM för Gbg-Bohuslän :)
Fanny Kargede

2013-08-07 @ 14:11:33
URL: http://zofiaolsson.blogg.se
Postat av: sofia

ahaaa, vad synd :/

2013-08-07 @ 17:45:22
URL: http://zofiaolsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0