Denna dagen började ju bra

 
Besviken, arg, ledsen, förbannad. Det är mycket nu! 
 
Så himla trött på människor som aldrig kan växa upp, som utnyttjar sin postion och som leker översittare. FYFAN vad jag är trött på att alltid försöka vara trevlig och snäll även fast jag mycket hellre varit ärlig och sagt vad jag verkligen tycker. 
 
Lillen var iallfall väldigt fin idag! Det gör verkligen under när man sitter i en dressyrsadel. Tacksam att jag får låna en över dessa dagarna! Red lite delar av programmet och han gick till en början och latade sig. Fick bli lite sur på honom, då blev han bättre. Han kan vara en riktigt smitare ibland den där hästen, tur man suttit på Pompe så att man har en liten aning om vad man ska göra. I slutet var vi båda ganska frustrerade på varandra, men då gick det också som bäst. Verkade lite som att Lillen var så fokuserad på att vara pissed på att jag krävde saker att han glömde av att han skulle vara lat också, haha! Riktigt lyhörd var han allt ;) 
 
Nä, livet är inte alltid lätt. Men man får göra det bästa av situationen. Tur jag har Lillen, min familj och mina vänner :) 
 
Off to work, får se om jag orkar blogga sedan. Känner mig inte jättepepp. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0