Here we go again

 
Hello kompisar! 
 
Känner mig ganska så redo för ett nytt försök med bloggen. Allting kändes så himla ointressant när jag slutade skriva, men nu är mitt liv ganska så party på hästsidan igen. Och då menar jag inte att allt är "som det varit" och att jag kör på med 3 ponnyer/dag. Nä, just nu är det riktigt lugnt på hästsidan, och det är väl det som gör det intressant att följa igen, vad ska hända nu liksom? ;) 
 
Det har hänt fruktansvärt mycket saker på ganska kort tid, inser nog inte själv hur mycket det är försen nu när jag ska sätta mig och sammanfatta det hela på ett sätt så att ni hänger med på ett ungefär. ;) Men vi kör väl då, så får ni helt enkelt fråga om allt ni undrar över. :) 
 
DM gick käpprätt åt skogen, SÅ taggad som jag var och så dåligt som det gick, kan ju säga att självförtroendet fick sig en törn. Sessan gick lika bra som vanligt, men Pompay vägrade jag ut mig på första hindret med. Hampus vart jag också ute med, men där är det ändå lugnt. Men det bara bröt sig med Grisen, usch, riktigt uppförsbacke har det varit hela hösten med honom nu pga det... 
 
Efter det så var jag klar med Hampus, vår tid var liksom över där. Så då hade jag bara Sessan och Pompe i resten av September och ungefär halva oktober, för sedan såldes hon. Vi hann starta en LA+5 innan det, som hon gick runt som värsta grandprix ponnyn, rev olyckligtvis sista hindret, men kom ändå 5a! Ska förklara läget med henne i ett annat inlägg, för helt borta är hon trots allt inte, haha! ;) Och så Pompe då, som jag vart riktigt jäkla trött på. 
 
För två veckor sedan hoppade vi en hel bana på 125, samma vecka stannar vi ut oss i LB. Ni fattar ju! Ioförsig har det varit bättre i LAn, jämna resultat och inga uteslutningar sedan DM, inte ett stopp i LA sedan DM faktiskt. Antagligen för att jag blivit så jäkla arg på honom efter alla misslyckade LB starter, så han har väl inte vågat annat. ;) Skämt å sido, så har LA rundorna varit riktigt bra, men dras med de där förbannade 4 felen varenda gång... 
 
Sedan har jag lite nya stjärnor på G om man säger så ;) Eftersom både Sessan och Hampe är ute ur bilden (lite halvt iallafall), så har jag lite nya projekt framför mig. På ett sätt väldigt skönt att bara ha Pompay ett tag, men om jag ser en bra möjlighet så tänker jag inte missa den. Mer om det i ett annat inlägg. :) 
 
Luddigt som tusan, men svårt att veta vart man ska börja och sluta. ;) 
 

Kommentarer
Postat av: Nadja Losman

Härligt att du e tillbaka!

2012-10-30 @ 21:42:10
URL: http://nadjalosman.blogg.se
Postat av: Nadja Losman

Vad roligt att du e tillbaka!

2012-10-30 @ 21:47:35
URL: http://nadjalosman.blogg.se
Postat av: amanda

åh va roligt att du är tillbaka! :D

2012-10-30 @ 22:35:24
URL: http://amandahed.blogg.se
Postat av: Linda

Åhh nu är jag taggad som tusan att både läsa och kommentera dina nya inlägg!!

Go Fanny!!! :D

2012-10-31 @ 00:11:15
Postat av: Elin

Åh,vad kul!!:D

2012-11-02 @ 13:17:45
URL: http://elinnlambert.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0