Yes!

 
Hello! 
Äntligen börjar skolan växa i mina ögon, förvånansvärt faktiskt. Hur som helst, tog ett snack med vår nya rektor förut, någon jag först inte hade så höga tankar om. Knepigt hur första intryck kan sätta galler i huvudet på en. 
 
Jag vill lägga till en kurs i mitt fullspäckade schema, nämligen specialidrotten. En specialisering där man antingen kan välja Hoppning eller Dressyr inom hästinriktningen iallafall. Ett extra ridpass i veckan blir det i vilket fall. Det enda kruxet med detta är att det helt enkelt inte finns någon som helst tid att lägga in detta pass på, då det tar en förmiddag. Däremot hade jag en baktanke med det hela, och det vara att lägga Specialidrotten på hemmaplan. 
 
Alltså att jag använder mina egna tränare, på min egen fritid och ändå tjänar mer poäng inför högskolan. Det blir isåfall Ulf som tillsammans med vår rektor (Carina) betygsätter mig. Nice va?! :D Trodde med tanke på hur allt annat krånglar att detta skulle bli helt omöjligt, det enda som är kvar att göra innan kursen drar igång är att snacka mer med Ulf om det. 
 
Nu ska jag iväg på en liten grej, vi hörs ikväll! 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jessica

Jag har en fråga rent ekonomiskt om träningen.
När jag gick i gymnasiet så snackade vi om specialidrott - ridning. Men då sa de att allt skulle ske med egen tränare, som man betalade från egen plånbok, och det hade egentligen ingenting med skolan att göra. Träningen hölls alltså på ens fritid.
Hur fungerar det för dig? Självklart förstår jag att du betalar Ulf för tränigarna. Men om nu skolan har ett finger i spelet - kommer de lägga in något ekonomiskt eller blir det likadant för dig som det skulle ha blivit för mig?
(Kan tillägga att pga den delen så blev det ingen specialidrott för min del. Surt som f*n rent ut sagt. Snåla skolan, haha ^^)

Svar: Jo, och det diskuterade vi också igår. Denna våren kommer inget att betalas ut, men det ska göras nya avtal i Maj, och då kommer vi ev. bli finansierade till hösten. För mig spelar det ju ingen stor roll, kommer ju ändå att träna för Ulf och jag är liksom ute efter poängen. :)
Fanny Kargede

2012-11-26 @ 20:49:03
URL: http://vinna.blogg.se
Postat av: Jessica

Det fårstår jag :) Men det är bra att skolorna skjuter till lite då det är en dyr sport. De som t ex har andra specialidroter (fotboll, hockey, tennis mm) behöver inte, vad jag känner till, betala på samma sätt som vi. Så det borde inte vara mer än rätt att skolorna hjälper till med ens utvecking! :)

2012-11-27 @ 14:34:19
URL: http://vinna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0