Monday!

 
Shit vad glad jag är, trots att det är måndag! Fick sådan jääävla levnadspower bara och det känns som jag kan köra över vem som helst, så taggad på livet är jag! Gött äre ;) 
 
Idag har jag haft en relativt lugn dag, en mattelektion på timma och en kvart som jag inte gjorde ett piss på, REBELL! Sedan håller vi på med en film om preventivmedel i Naturkunskapen, gick himla seriöst till. Speciellt när vi får sätta ihop våra egna grupper, ha-ha. Sedan hade jag kemiprov som gick skit! :D Var och snackade med en sådan där terapeut med, kom fram till att jag verkligen inte behöver det. Tror jag snackar mer än henne, och hon fick liksom tysta ner mig? Har inga problem med att snacka känslor, kommer ofta fram till mina egna svar med dessutom. 
 
Grisen fick ännu en vilodag, jag och mamma åkte bort och gossa lite i en timma kanske. Passade på att knoppa HELA hans man med, och vet ni, det gick! Han har ju ca 2cm stubb på 2/3 av manen som inte gått att knoppa försen nu, har ju innan gjort 5 knoppar på den man som finns kvar... Så idag delade jag även upp manen på båda sidor, eftersom den vanligtvis ligger på båda sidorna då. Lyckades göra 10 knoppar på den sidan som inte haft man innan, inga stora knoppar, och inte superheta, men mycket bättre än stubben. På den sida där han har mest man gjorde jag väl 10 med, men då knoppade jag bara det kortaste, ca 3cm långt. Nu vet jag med säkerhet att han kommer vara riktigt stilig inför X-mas show, ska bara ta en till rakning på honom så är allting tipp topp! 
 
Slänger upp veckans schema sedan också! 
 
Adios! 
 
Bjuder en instabild! Följ mig kompisar: fannykargede

Kommentarer
Postat av: DEN BÄSTASTE MÄNNISKAN DU KÄNNER

Äntligen tar du tag i bloggen kvinna! ;D <3

2012-11-19 @ 22:23:20
URL: http://beckybuijs.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0