Den ponnyn alltså :o

 
Matilda Sjöberg fotade under tävlingarna i Bollebygd förra helgen, och vilka bilder det blev. Speciellt på Nice! 
 
Inte nämnt speciellt mycket om henne eftersom jag red henne mest under den period då bloggen låg nere, så såg ingen idé med att ta upp det nu. Men eftersom jag nu ska fortsätta tävla och träna henne tills hon lånas ut så är jag  såklart tvungen att berätta en snabbis. :) 
 
Fullständiga namnet är Nässlehults Nice Design, en svensk ridponny,c-ponny sto född 2005. Hon har gått med föl och är därför lite efter i utbildningen. Har ett jäkla klipp och är helt orädd, påminner mycket om Sessan när det gäller hur hon tänker i hoppningen, ser bara översta bommen. :) Nice är känslig, pigg och väldigt rolig att rida, tror att med lite träning så kommer hon bli himla fin. Vi ska bara hitta varandra lite till :) 
 
Startade henne i LC och LC+5 i Bollebygd då för några veckor sedan, då hade jag ridit henne i ca två veckor. Hon är inte jättemycket tävlad, startad lokalt två gånger och utöver det lite clearrounder. Hade med henne på en träning för Ulf och han blev nog lite förtjust i henne. :) I LCn vi startade fick vi ett pet, och i LC+5 hade vi två pet i omhoppningen. (En bed. A1:A) men hon var riktigt fin och det gick över förväntan!
 
Här har ni två bilder på henne iallafall, vad tycker ni? :) 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Tuva Svedin

Den var verkligen fin!:)

2012-11-05 @ 17:56:53
URL: http://tuvasvedin.blogg.se
Postat av: Bloggy

Hej! Vi är två tjejer på 12 och 11 år. Vi har presic skapat en hemsida som heter bloggy.n.nu
Om du är medlem där så länkar vi din blogg och skriver om den. Vi tycker din blogg är väldigt bra! Därför skulle vi vilja ha med dig i bloggy. Läs gärna mer om vår hemsida och skicka sedan ett mejl till oss om du är intresserad.

Vi på bloggy.n.nu

2012-11-05 @ 19:32:55
URL: http://bloggy.n.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0