Resultat Lilla Edet


Dagen började inte på bäst sätt direkt. Småtjaffs med mamma samt att min guldfisk hjärna glömde kavajen bidrog till att vi kom sent till LCn. Hann inte gå banan och knappt rida fram...

LC | Bed: A:0/A:0| 4 fel Fas 1
Hon var stark och hyperpigg. Första gången på STOR bana och det var ju lajbans enligt Sessan. Inte nöjd med rundan, här syntes det tydligt att vi inte lärt känna varandra till 100% riktigt än. Fick ett onödigt nerslag på en oxer. Hamnade inte rätt i avstånden och så kom vi alldeles för nära. Till störst del ryttarmiss, sedan kan man ju tycka att hon kan klara 80cm även om hon inte kommer perfa, men hon var som sagt lite överallt och ingenstans. ;)

LB | Bed: A:0/A:0 | Sveland cup omg 1 | 4 fel fas 1
Bättre runda! Hade nollat om det inte var för att hon inte får plats i den där jäkla kombinationen. Kom fint på alla hinder, jag tryckte inte iväg någonstans. Sedan rev hon B hindret i kombin med frambenen och det säger en del. Kom ändå in kort och hon hoppade inte stort på A hindret. Lite kvickare framben kunde varit en fördel, men hon var lite slö i tekniken idag faktiskt... :)

Jaja, vi tar nya tag och riktar in oss på andra omgången av Sveland som går av stapeln i Troya horse arena (Stenungsund anordnar) den 19 maj. Får påminna mig om att hon är väldigt grön i det här med tävlande, och hon har gått fantastiskt bra hittils, så vi bara kör! ;)

Bilder och film från LBn kommer ikväll :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0