Trött men glad

Rekomenderar er verkligen att se Hungerspelen! Väldigt bra film, extra kul för er som inte läst boken. Lite halvtråkigt när man visste vad som skulle hända ^^

Hade iallafall en mysig kväll med Becky! Bio, fika och en tappad mobil på bussen kan bara sammanfattas på ett vis. Standard! Var riktigt trött på bussen hem, så jag sov. ;)

På städdagen fixade jag iordning lite bland bommarna i ridhuset. Vi har smarta luckor längs långsidorna som man öppnar och så ligger det lite bomma där. Dock har det varit lite svårt för vissa att skilja på vad som är tävlingsbommar och vad som är träningsbommar trots att det suttit etiketter på luckorna om vad som är vad. Idag satte jag upp feta A4 lappar på insidan utav luckorna där det stod om det var bommar för alla, för organiserad träning och tävling eller endast tävling. Passade även på att sortera upp bommarna så att det låg samma färg och mönster i varje lucka.

Red även ut tillsammans med Elin och Linn. Vi red den såkallade "Golfrundan" som går på grusvägarna runt klubben och genom golfbanan. Lite knixigt på våren då man ständigt får ställa sig och vänta på att golfarna ska slå sina bollar, lite mer behändigt på vintern på man kan race på grusvägen hur man vill (a). Sessan var på tårna och hoppade fram och tillbaka, så jag satte mig på Sessan när vi red över golfbanan, så fick Elin rida Pompay. Golfklubben blir inte så jätteglada när det massa hovtramp på deras fina gräs! Vi bytte tillbaka så att jag red Pompe sedan igen.

Bra dag, och nu skall jag sova! Checking out!

Snäll kompis som fotar och facebookar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0