Överträffar mig själv

 
Mammi är på någon golfgrej, så tänkte överraska henne lite när hon kommer hem! Har städat lite, fixat disken OCH bakat en hallon och blåbärs smulpaj. Haha, de ni! Husmor next? 
 
Fick så dåligt samvete förut nämligen. Mamma gör så himla mycket för mig - som jag sällan ser. Visst, jag sköter hästarna helt själv, men utan henne hade jag inte ens haft några hästar att sköta om. Dessutom är hon med på varenda tävling, oavsett väder och kör samt stöttar mig hela tiden även om jag ibland kan bli arg och sur på henne. 
 
Så ja, känns helt rätt att göra något för henne med! Inte för att jag inte brukar det, men idag har jag nog överträffat mig själv lite. HATAR att ta disken, orkar inte baka eller laga mat (= mycket att diska) och mitt rum brukar se ut som tredje världskriget. Och för er som tänker "Men vadå, att plocka in i en diskmaskin är väl inte så jobbigt?" så kan jag kontra med att vi har ingen diskmaskin här. Bor som jag säkert nämnt på Bollebygds RK, och det huset är väääldigt gammalt och av någon anledning har de inte installerat en diskmaskin... Så vi diskar för hand! :) 
 
Nu är pajen klar! Den är säkert jätteäcklig, men tanken som räknas! 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0