Lättad

Har känts jättekonstigt när Pompe inte varit "hemma". Blev så van vid det och jag har ett sådant speciellt band till honom så har inte riktigt varit avslappnad, mycket tankar och sådant. Nu är han iallafall på plats!

Körde hem honom och Sessan i eftermiddags, gick kanoners! P och S är som bekant väldigt kära i varandra, därför fick vi helt enkelt binda upp dem lite extra. De stog relativt stilla under hela resan. :) Väl i stallet var Pompe helt stollig, satan vad han skulle showa och berätta att han kommit hem. Märks att han gått på bete nu någon vecka, han är nästan vildhäst. Stog och kastade sig i gången och hade noll respekt. Bara att börja om med lite träning från marken så fixar det sig snabbt, han vet ju vad som gäller ;)

Sessan släppte jag ut direkt i sommarhagen bland stona, Pompay var riktigt skitig så han fick sig en borst och lite massage där han haft ont. Det mesta har släppt nu, och även den minimala hältan fram är borta - skönt! Han har även lagt på sig några kilon, vilket också var behövligt. Bara att köra igång. :D

Är riktigt motiverad till alla ponnyerna nu! Det bra med att vara borta ett litet tag, om så en vecka, är att man kommer tillbaka fulladdad och motiverad. Mamma frågade vad jag ville hitta på nu under lovet, enketl, rida! Vad mer ska jag hinna med liksom? Faktum är att vi snart ska till Frankrike, efter det Falsterbo och sedan Varbergshoppet. Jag är jäkligt nöjd med det faktiskt :)

Har ni några planer för eran sommar? :)

Första sommaren med Pompay, 2010! :)

Kommentarer
Postat av: matilda

fin häst c:

2012-06-10 @ 16:38:17
URL: http://skogsrusset.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0