Bra filmkamera!

 
Något jag tycker är EXTREMT viktigt när man lägger ut tävlingsfilmer på bloggen är att: 
 
1: Det INTE är mobilfilmat
2: Det är relativt inzoomat.
3: Bra kvalité så att man ser något. 
 
Jag fyller själv inte upp alla dessa kriterier, men det ska jag börja göra! Julias systemkamera filmar i HD, men cpfuckadhatardetprogrammet moviemaker pallar inte det formatet. Det betyder att jag måste omformatera filmerna, som inte bara tar extra tid utan som förstör kvalitén VÄLDIGT mycket... Julia kan heller inte alltid vara med och filma, så då brukar min värdelösa rosa digitalkamera få hoppa in... Världens sämsta kvalité på filmerna plus dålig zoom. Whoppa! 
 
Vill inte punga ut med allt för mycket pengar på en ny kamera, men en hyffsad filmkamera borde man väl kunna få tag på för lagom mycket pengar? Kan ju alltid ladda ner ett nytt filmhanteringsprogram med... 
 
Några tips på kamera eller ersättare för moviemaker? 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ååh jag har samma problem! Har en så kallad långzoomkamera som filmar i HD och det driver en till vansinne att ens ha filmfilen i närheten av moviemaker (och vår stenåldersdator)! Finns det någon som vet ett alternativ på redigerare så får du grna vidarebefodra det (a) (i ett inlägg t ex ^^)

2012-06-23 @ 22:07:15
Postat av: Linda

Sony Vegas är ett awesome program, dock är det inte gratis, så du får cracka det för att få det att fungera elr så kan du köpa det för minst 500 kr, tror jag?? :)

Svar: tack, får kolla upp detta ;)
Fanny Kargede

2012-06-23 @ 23:57:51
URL: http://ivanssons.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0