Stressdrömt

 
Japp, kontrollfreaket i mig brukar tillgodose lite stressiga drömmar och dålig sömn natten innan något "stort" eller viktigt händer. DM, meetings, debuter osv osv. Som tur är gör det inget att jag är lite slö idag, ska ju inte tävla! 
 
Drömde först att mamma var helt vimsig på tävlingsplatsen och inte gjorde som jag sa, tex kollade vart mina boxar var eller anmälde mig osv. Sedan så lastade någon ut Sessan, hoppade upp på henne och började rida utan att jag visste något, bara för att "Min ponny vill ha en kompis på tävlingsbanan". Haha, gissa mitt raseriutbrott! 
 
Själva tävlingsbanan var i vanliga fall en lejon uppvisningsgrej och de var bara en liten bäck mellan banan och deras ställe. Så jag vågade inte gå in på banan ifall ett lejon hoppade in. När jag väl dessutom hittade till mina boxar (enligt mamma) så var boxväggarna jättelåga (va 1m) så Pompay hoppade över och sprang iväg och öppnad boxdörrar åt alla andra hästar. Wtf? 
 
Jag är övertygad om att det är för att jag planerar det mesta ganska detaljrikt, vilket är på både gott och ont. Jag har ju alltid stenkoll, men om något oväntat skulle inträffa kan jag bli helt hysterisk. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0