Sorry för sen update

 
Är så jäkla trött! Lika lång dag idag igen, åkte halv åtta och var hemma vid sju. Då hade jag dessutom två ponnyer att rida och en EM final att kolla på. Haha ;) 
 
Jaja, iallafal! Drar dagens resultat med Hampus! 
 
LC: Ett skitpet, underlaget släppte i varenda sväng, worthless, så 4 fel... uäk. 
 
LB: Bedömning A1:A, dvs de med samma antal fel i grunden går vidare till omhoppningen. Nollade grunden, han kikade lite på ett räcke men jag tryckte över honom.
 
I omhoppningen höjde de 10cm. Valde att satsa, och ja, idag var det friskt satsat hälften vunnet. Började med att Hampus inte är med mig i första omhoppningssvängen, så fick ta en längre. Han stannar av någon halvt okänd anledning på ett plank, kommer igen och det blir ett pet på det. Resten av banan skitbraaa, sneddade ganska rejält på ett räcke, som han klippte som ingenting. Kanon att få känna lite på LA höjd nu inför Varberg! :D Så 8 fel i omhopp. Hade samma tid som många av nollorna trots stoppet, haha, säger en del och då missade jag även en sväng som vart kanon för Hampe samt tog ut sista svängen då det inte var någon anledning att snedda på det hindret. 
 
Något som förgyllde dagen ytterligare var en jättegullig bloggläsare som faktiskt kom fram och snackade lite med mig. Så jäkla roligt :D 
 
Nöjd med Hampus och rundorna trots att det där jävla planket satte käppar i hjulet hela dagen, något vi skall träna på defenitivt! 
 
Foto: Matilda Sjöberg
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Nadja Losman

Gu vad fin hampus är!!

2012-07-02 @ 11:00:20
URL: http://nadjalosman.blogg.se/
Postat av: Elin :)

Det var så himla kul att snacka med dig i verkligheten eller vad man ska säga! :) Blev supertaggad att fortsätta kämpa med LB rundorna nu :) Lycka till med dina fina hästar Fanny! :)

2012-07-02 @ 19:22:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0