Sammanfattning och utvärdering Varbergshoppet

 
Kunde inte hålla fingrarna från tangentbordet, blir väl så när man är sängliggandes i guess. Var borta hos hästarna och skrittade ut dem förut, packade även upp litegranna men fick dessvärre dra hem efter en dryg timma. Blev helt svimfärdig... 
 
Varbergshoppet var för mig en ny upplevelse, en upplevelse som jag inte ångrar! Jag haft så himla roligt, lärt känna lite nya personer, sett fina hästar, tävlat underbart fina hästar och såklart umgåtts med roliga vänner. Det regnade lite på torsdagen, annars kom det inte en droppe, enbart sol och några moln här och var. 
 
 
Banorna har varit bra! Underlaget på gräset var sådär första dagen, men på Lördagen och Söndagen tycker jag inte man kan ursäkta sina fel med underlag, för då var det bra. Själva banbyggeriet var också bra! I vissa lägen lite väl tekniskt för att motsvara klasserna, men så är det väl ibland. Många uteslutningar var det, och om det berodde på banan eller underlaget kan jag inte riktigt avgöra, lutar åt banbyggeriet. I kräftfinalen var LAn riktigt maffig och stor för att bara vara en regional LA, men så var det ju final och det skulle sållas. :) 
 
Hinderparken går att jämföra med GHS och FHS hinder. Fick hoppa Tretorn plank, Carpe Diem hindret, Kingsland,  Rolex mfl. Riktigt fina hinder alla dagar, proffsigt! 
 
 
Uppstallningen var fantastisk! Jäklar vad bra vi fick stå! Mobilboxarna kan jag inte tala för, men de permanenta var superfina. Fick stå i det stall som SRG i Varberg har sina hästar, var runt 20 boxar och bara några få installade. Det var väldigt lugnt, inget spring utan hästarna fick verkligen lugn och ro. Det fanns spolspilta, uppbindningsplats och i boxarna både krubba och vattenkopp! 
 
 
Tävlingsplatsen är fin! Gräsbanan är härlig trots att den lutar lite här och var. Cafeterian hade ett bra utbud vad jag kunde se, normal dyrt/billigt, precis som en vanlig tävling! Stort plus för cirkustältet med många bänkar etc. Tycker även det är kul när hästbutiker ställer ut, men hade hoppats på att någon mer än den som var där hade kommit. Bra service i sekretariatet och jag blev alltid väl bemött. Var där några gånger och rörde runt i startlistorna när de inte riktigt tänkt igenom att jag ska hinna rida fram mellan alla mina ponnyer. Hehe ;) 
 
Framridningsmöjligheterna var bra. På fredagen var det framridning och framhoppning i ridhusen, och där inne var det som en jäkla bastu. Dock skönt med mycket plats att rida och hoppa fram, det gynnar alltid! De andra dagarna var framhoppningen i paddocken brevid banan, och framridning i ridhusen. Dock red jag fram utomhus på en raksträcka, men det var ju mitt egna val! 
 
Underhållningen på kvällarna som tex kareoke och uppträdanden var bra. Var inte där på fredagskvällen, men var där och kollade på kareoken och det var ett gött drag faktiskt. :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0