Resultat + film Hampus Varbergshoppet

 
Hampus gick alltdå dubbla cuper som några utav er uppmärksammade. Anledningen till detta var lite krångel med anmälningarna och det slutade med att Hampus förutom mina starter i kräftcupen, skulle startas i krabbcupen utav sin ägare. Något jag inte samtyckte med eller gillade men fick helt enkelt gilla läget och göra det bästa av situationen.  
 
Kval 1, LB: Han kändes väldigt off och seg, väldigt tung och på bogarna. Vi tar oss runt banan, men som sagt, han var inte så explosiv som han brukar vara och fick inte någon spurt på honom i omhoppningen. Dubbelnollar och slutar iallafall på en fjärde plats! 
 
Kval 2, LA (debut): Han var väldigt mycket på tårna och riktigt taggad i denna klassen! Galet fin på framhopp och på de första hindrena. Blir ett missförstånd till fyran och han hoppar inte riktigt av utan halv stannar typ? Kraschar igenom men fortsätter utan att det räknas som ett stopp. Hoppar resten av banan bra! Får ett stopp in mot sista kombinationen men sedan tar vi det sista bra. Slutar på 9 fel och en helt okej debut. 
 
A-final, LA: Han kändes inte bra på framridningen, och till en början nästan inte helt ren. Efter att ha ridit fram lite till släppte det och han hoppade fint, men inte med det där scoopet och explosionen som han brukar utan han var matt. Inne på banan stannar han på ettan, sedan kämpar vi oss igenom hela banan tills att ett till stopp kommer på näst sista hindret. På det gula räcket vet jag inte vad som händer, han typ stoppar men jag lyckas få över honom, dock åker hjälmen och ser ingenting mot Gina Tricot oxern... Båda han och jag var väldigt trötta och jag fick morra igenom honom, han stannar och hoppar på nästan varenda hinder och det var bannemig ingen snygg ritt. Var så himla trött att när jag kom ut från banan så grät jag utav utmattning, var helt slut. Utesluten i vilket fall. 
 
 
 
 
Denna helgen tog extra hårt på mig eftersom att det dels var första meetingen med tre ponnyer och dessutom var jag sjuk. Hade en jäkla hosta som inte lät mig sova på nätterna och ni förstår säkert att jag sista dagen var helt och hållet slut. Dock är jag inte personen som slutar kämpa och ge upp, utan har jag två starter kvar så har jag det. Men med Hampus sista LA runda känner jag att jag skulle utgått istället för att tvinga honom att hoppa, vilket han egentligen inte var så positivt inställd till. Man lär sig på sina misstag... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0