Dagens resultat

 
Hello! Sitter på Julias värdelösa dator som hela tiden stänger av sig och raderar mina inlägg. Låter som världens sämsta ursäkt men tyvärr är det sant, haha...
 
Kom igår eftermiddag och installerade hästarna i sina boxar och packade upp samt fixade vid boxarna. Ska fota det sedan så ni får se! Står i ett jättebra stall, lugnt och skönt och dessutom har det en spolspilta! :D Vidare till dagens resultat! --->
 
Princess, LB: Jättefin, trodde hon skulle få raget eftersom banan är stor och gräsig och ja, Sessan blir lite piggare då. Men hon skötte sig så fint och jag är jättenöjd med henne. Fick ett pet på trean, en oxer där jag inte blev klar i tid. Skulle lättat lite i handen, men ja, lätt att vara efterklok. Ett litet missförstånd på sexan, men det löste sig. Alltså 4 fel i grunden. :)
 
Hampus, LB: Han kändes riktigt seg och framtung på framridningen och likaså på framhopp. Han var trött och inte så explosiv som han brukar, men han blev iallafall bättre på banan och där var vi dubbelnolla med en bra tid så vi slutade på en 4de plats! :)
 
Pompay, Lb: Han kändes skitfin, förutom att sadeln spökade lite och av någon okänd anledningen gled bak väldigt mycket. Väldigt konstigt med tanke på att den alltid legat perfekt... Nolla i grunden, kändes jättebra! Lugn och jämnt och med fina språng. Får ett stopp på första i omhoppning, la honom lite för stort och underlaget var vääääldigt upptrampat så han vågade nog inte hoppa i det läget. Klandrar honom inte. Resten var bra, kändes jättekonstigt med sadeln så långt bak men vi gjorde det bästa av situationen och tog oss runt resten felfritt. Slutade på 6 fel i omhoppningen (2 tidsfel).
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Johanna -12 år hästblogg!

Ojj haha, ja sadeln hade åkt bak rätt rejält!

2012-07-20 @ 20:46:03
URL: http://ungallroundryttare.blogg.se
Postat av: matilda

ska sadeln sitta så långt bak? x3 *efterbliven kusk*

Svar: Verkligen inte! ;) Dubbelkolla texten, där står det mer om anledningen, haha ;)
Fanny Kargede

2012-07-20 @ 22:50:25
URL: http://skogsrusset.blogg.se
Postat av: Anonym

Oj aa den hade åkt bak väldigt mycke ja! :)

2012-07-21 @ 12:30:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0