Alltid dessa besserwissers

 
Jaha ni, ett silver vart väl inte så pjåkigt? Jäkligt bra i mina ögon! Visst att petet var förjävligt men samtidigt, det händer alla. 
 
Facebook är ju såklart sönder spammat, kul på ett sätt, skittråkigt på ett annat. Folk som skriver hur värdelöst det är att "ge" bort ett guld på det viset. Eller varför inte klanka ner på varenda jäkel som flög av i gårdagens terräng? För antagligen kan ni bakom datorskärmarna göra det så mycket bättre... 
 
Okej att man kan tycka att ryttare på den nivån kanske inte borde råka ut för avtrillningar, omkullridningar eller pet på sista hindret. Men man får heller inte glömma att det fortfarande är vanliga människor det handlar om, och att hästarna dessutom ska vara på humör. Det kan inte gå bra hela tiden, inte för någon. Finns ingen som har en spikrak formkurva. 
 
Så ja, jag blir riktigt jävla trött på alla besserwissers som ska sitta och klanka ner på världseliten för att de gör misstag precis som alla andra människor gör, att det dessutom sker under ett OS är inget ryttarna själva kan bestämma. Tror inte de är så himla nöjda med sig själva efter det ändå, de behöver inte era expertkommentarer för att förstå att de gjort ett misstag. 
 
RESPEKT till detta ekipaget, tack! 

Kommentarer
Postat av: Josephine

Visst var petet fruktansvärt tråkigt eftersom de kunde leda till guld men vad fasen ett silver är inte helt fel!

Som du skriver, det händer alla och det är så sorgligt att folk klankar ner på en person sådär.. :(

2012-07-31 @ 17:53:58
URL: http://www.dressyrkompis.blogg.se
Postat av: malin

Håller helt med dig!

2012-07-31 @ 20:07:46
URL: http://jumpinghorses.blogg.se
Postat av: Annie - ponnyteamets.blogg.se

Så grym vart hon! :D Vilka tävlings nerver, hade typ dött, haha!

2012-07-31 @ 22:17:10
URL: http://ponnyteamets.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0