Så mycket bättre

Efter 10 timmars sömn känner jag mig back on track igen. Hade en lugn hemmakväll igår med mig själv och katterna. Rätt skönt som omväxling med en lugn helg.

Idag är det ridhuset som gäller! Hoppas på att Pompay är lite mer på idag än vad han var igår,  sengångar varning var det utan tvekan. Skall göra den övningen jag planerade igår, blir kul att se hur han reagerar på den. Han behöver bli lite kvickare i benen.

Rider inte upp försen runt 16:00 eftersom det är två träningar, de har inte bokat ridhuset så jag får rida där om jag vill. Det känns dock lite onödigt eftersom att då får ingen igenom det pass man vill ha ut. Bättre att vänta eller rida innan ;) Dessutom vet man att man förhoppningsvis blir visad samma respekt när man själv ska träna och inte bokat utan bara "tjingat".

Hoppas på att Julle ska fota lite idag med, har inte pratat med henne men eftersom inte Becky kunde fixa det i helgen är jag lite desperat! Tar nog till och med min lilla rosa kompakt kamera till stallet så det blir lite nya bilder.


Kommentarer
Postat av: tovearvidsson

din ponny är så sjukt fin !

2012-01-15 @ 14:16:23
URL: http://tarvidsson.blogg.se/
Postat av: Julia

Vad är pompay för ras? :)

2012-01-15 @ 23:30:09
URL: http://ohjuliet.blogg.se/
Postat av: Alina

riktigt fin blid!

2012-01-21 @ 10:44:31
URL: http://alinafrolund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0