RGB ♥


Om det är någon som förtjänar det, så är det verkligen Roffe! Från att ha gått från ingenting till hur mycket som helst är helt grymt. INGEN annan förtjänar detta som han gör, hästsportens KUNG.

Tycker det är så himla tråkigt bara att folk inte kan hålla tankarna inne utan måste ut och lufta hur frukansvärt det är att RIDSPORTEN tog hem Jerring priset, varför inte bara glädjas med eller hålla käft? Jag läste en krönika på aftonbladet (finns inte att läsa om man inte har Aftonbladet Plus) och blev så himla ledsen och arg, tror ni kommer förstå varför om ni läser. (Se bild längst ner) 

"Hästen borde fått priset" Vad är det för jäkla stil? Borde skidorna, bandyklubban eller varför inte fotbollen få priset då med? För trots allt kan inte en häst gå in på en bana och veta EXAKT vad den skall göra eller vilka hinder den skall hoppa - likadant med skidorna, det är ju inte skidorna som vet när spåret svänger?

Det är väl klart att Lasse Anrell (personen som skrivit krönikan) inte på något sätt vet vad ridsporten innebär, eller hur många som utövar och dyrkar den. Just därför borde han ha lite mer bakgrundsfakta innan han säger något sådant.

Varför kan man bara inte vara glad för någon annans skull? Man får verkligen tycka vad man vill, men man behöver inte uttrycka det på det där sättet. Inte ens jag hade gjort det, hur mogen är då han på en skala? Ioförsig handlar det inte så mycket om mogenhet, det är inte okej att i något läge göra såhär, man borde bara ha mer vett i huvudet om man är cirkus 40 år.

I vilket fall, som jag skrev där uppe, Roffe är KUNG.Här är ett utdrag av de delar som fanns med i artikeln, källa: Aftonbladet.


Sportbladets krönikör: Fel låt vann...

Fel låt vann.
Däremot vann rätt bok. För visst var det strålande att Idrottsgalan valde att ge Patrik Sjöberg en riktigt stor hyllning för att han gav de sexuelltutnyttjade ett ansikte under 2011.Men Rolf-Göran Bengtsson – vem fan är det...?

Jag ska inte uppehålla mig allt för mycket kring det där med hästhoppning och Rolf-Göran Bengtsson för visst är det väl kul att en kille som fyller 50 i dagarna kan vara med och konkurrera på den här nivån bland kidsen.

Men ändå; det är ju hästen som borde ha fått priset.Det är ju den som hoppar.

Rolf-Göran tackade visserligen hästen – tror jag – på sin något märkliga hästhopparsvenska som effektivt visade att även skånska överklassidiom är rätt svåra att förstå.

Jag ska se reprisen, som jag hoppas är textad, och då hoppas jag förstå vem som vann – Bengtsson eller hästen.

Fel låt vann, alltså.
Jag tycker att Marcus Hellner eller handbollslandslaget borde ha vunnit. Nu var de chanslösa och att höra att svenska folket till och med gav Bengtssons häst rekordhög vinstmarginal var inte bara fascinerande utan gav också minnen av gamla tiders organiserade röstkupper i den här branschen.

Lite som när Helena Bergström blev århundradets svenska skådis...

44,6 procent röstade på hästhandlare Bengtsson. Resten röstade förmodligen på hans häst.


Kommentarer
Postat av: Hanna

Roffe är verkligen grymmast, kolla bara procenten liksom! Hur kan man säga att han inte borde vunnit jerringpriset, när det är precis HONOM folket har röstat fram som vinnare? Han är KUNG :D

2012-01-17 @ 16:30:58
URL: http://risktaken.blogg.se/
Postat av: Kejlur

Jävla idiot är den där krönikören! Hur fan kan man skriva så?!!!!

2012-01-17 @ 16:55:35
Postat av: Melina

Asså, att skriva så i en tidning är verkligen oansvarigt och väldigt dålgt! Usch på den personen!

2012-01-19 @ 15:19:50
URL: http://melinabrovall.devote.se
Postat av: Melina

Asså, att skriva så i en tidning är verkligen oansvarigt och väldigt dålgt! Usch på den personen!

2012-01-19 @ 15:20:05
URL: http://melinabrovall.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0