Ingen lust ...

... att rida idag. Hänt lite grejer som gjort mig så fruktansvärt deppig och trött men framförallt omotiverad att göra någonting. Låg i soffan hela kvällen igår och stirrade på facebook där ingenting hände överhuvudtaget.

Därför ska mamma rida Pompe idag. Jag åker med bort och gör iordning allt (kontroll behov) men hon får rida. Tror att mamma får ut mer av ridpasset idag än vad jag får, så det känns mest rättvist mot Pompay. Dessutom gör det mamma glad ;)

Hade jag haft en kamera att fota med hade jag absolut fotat, men nu är kameran på vift och jag tror inte ni uppskattar skitbilder, så då får det vara för denna gången.

Brukar ni kunna be era mammor/pappor om hjälp med ridningen?


Mamma tog oväntat över Pompay i julshowen i vintras. Både min och Nicos mammor körde ett lite annorlunda shownummer med hästarna. Jag och Nico visste ingenting, fatta chocken!
Mamma och Grisen i somras :)

Kommentarer
Postat av: Matilda

nej, min mamma får typ inte rida pytz ;) haha, hon är lite väl stor. Pytzan är ganska klen, men hon kan skritta honom. Men jag brukar rida honom. Gillar inte när andra rider honom (vet inte varför). Men det känns lite som om "jag vill ha honom för mig själv". Mina kompisar har skrittat honom och Amanda är den ända som verkligen har ridit honom ( tom tävlat honom) haha! Men annars rider jag honom :P

2012-02-11 @ 11:49:50
URL: http://ponnieryttaren.bloggplatsen.se
Postat av: Alina Frölund

ja det brukar jag, (: min syster rider så mockar min mamma om jag inte vill alls.. ;)

2012-02-11 @ 13:19:54
URL: http://alinafrolund.blogg.se/
Postat av: Julia

Min mamma tycker M är för tokig än så länge :p

2012-02-12 @ 10:22:54
URL: http://ohjuliet.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Inte just med ridningen men mamma hjälper till och tömkör ibland :)

2012-02-15 @ 06:23:47
URL: http://lovisaguttman.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0