Hvudet sprängs

 
Hallå  gossingaar!
 
Kan meddela att min tandvärk är EXTREM och min huvudvärk slår alla rekord trots att jag känner mig som en knarkare, stoppar i mig massa olika piller. Haha! Nä, men kan inte tugga överhuvudtaget, tänderna ömmar fruktansvärt mycket. Idag har jag tillexempel levt på risifrutti...
 
Ska på teater med skolan sedan, en obligatorisk grej. Helt okej för mig, tycker att det ska bli roligt. Den låg egentligen imorgon, men jag lyckades ordna så att jag kunde gå själv idag istället. Allt för hoppträningen! Hur som så tar mamma Pompay idag. Jag fixade alla höpåsar igår så hon ska bara mocka, göra kraften och fylla på vatten. Sa till henne att hon inte behövde rida om hon verkligen inte ville, så får se hur hon gör, annars får han vila. :)
 
Nu har jag några timmar att ta ihjäl, för åker inte hem imellan. Hade i princip fått vända i dörren när jag kommit hem, så det känns lite onödigt. Får sitta kvar i skolan och rulla tummarna i två timmar istället. Om jag inte haft sådan jäkla huvudvärk hade jag lagt tiden på plugg, men ska lägga den på lite planering inför Greva istället! Slänger upp en packlista sedan! :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0