Fattar inte

 
Man kan lugnt säga att jag har en del för mig i mitt liv. Hästarna är en stor del, men såklart tar även plugget och fotbollen en hel del tid. Sedan får jag inte glömma att nämna att jag också har kompisar som jag hinner umgås med. 
 
Att vissa saker kommer i kläm, som planerade utlandsresor och annat, för att jag skall kunna hålla på med hästarna är något man får acceptera. Speciellt när det även börjar bli mer åt yrkeshållet och inte längre en hobby. Hästarna tar tid! Trots det hinner jag mer att träna fotboll 2 gånger i veckan + match (i högsäsong), och jag gör det bra. Inget halvdant här inte utan varje träning ger jag 100%. (Typ). Likadant i skolan, jag har höga prestationskrav på mig själv och vill ha så bra betyg som möjligt. Det är väl mer det sista som det gått lite trögare, men ni ska veta att jag försöker helhjärtat innan jag ger upp.
 
Jag vill alltid ha det bästa betyget, få mest beröm och vara på prispallen. Att detta inte sker varje gång är nog tur, men det händer ofta. Eftersom jag har detta "kravet" och denna viljan så brukar jag uppnå de flesta mål och krav jag sätter. Jag gillar att ha mycket omkring mig, och jag vill vara bland de bästa i allt jag gör.
 
Och eftersom jag lägger ner blod, svett och tårar (för att inte glömma tid) på allt det, så blir jag så jäkla trött på folk som ska klaga på att vi har för mycket i skolan, och att de inte har tid att göra klart uppgifter i tid etc. Om jag hinner, vad är det då som gör att andra inte gör det? Jag förstår verkligen inte vad de gör om dagarna som tar så mycket tid att de inte hinner sätta sig en timma med en uppsats. Jag menar, allt handlar om planering och prioritering, så himla svårt är det inte...
 
Som bäst detta året, har jag hållt 3 ponnyer i tävlingskondition, tränat och spelat med ett damlag i division 3 OCH hållt mina betyg på sämst B. 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Annie Berggren

Åh, jag håller med i det sista. Men Facebook tar väl för mycket tid ;)

2012-12-04 @ 18:39:05
URL: http://ponnyteamets.blogg.se
Postat av: Jessica

Imponerande att du orkar! :)
Det handlar om vilja, så enkelt är det. Jag förstår precis. De påstår att de inte hinner medan en annan anser "va? Du har väl inget liv?!" ;)

2012-12-05 @ 11:58:27
URL: http://vinna.blogg.se
Postat av: Frida

Du är bäst kuss! Var rädd om dig bara, det sliter mer än vad man tror, man måste orka ladda om ibland också. Tror dock du fixar det galant i fortsättningen också ;) Hoppas vi ses nu över jul! <3

2012-12-09 @ 16:25:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0