Det slutade som det brukar

 
Halloj! Sorry för utebliven update, men jag var så sjukt trött efter skolavlsutningen igår så när jag kom hem somnade jag typ direkt. 
 
Firade in lovet med tjejerna! Drog långt åt helvete på lokalfest som slutade i kaos, typ. Några idioter sprutade massa tårgas eller pepparspray eller något inne i lokalen, och min kompis fick i hela ansiktet och ögonen. Jag fick bara i halsen, så började hosta som tusan, och riktigt ont gjorde det också. Värre var det för min kompis, tyckte så synd om henne! I vilket fall var poliser på plats, så det blev en anmälan gjord. Så kvällen slutade ganska tidigt.
 
Sov i Borås iallafall, och åkte hem med Madde förut idag. Vi red ut en sväng, och Pompe som gått på halvfart med mestadels skrittrundor i två veckor var superpigg. Taktade och höll på och när vi skulle trava och sedan stack han iväg i full galopp. Men det var skönt att känna att han var pigg och fräsch, nu ska jag bara plocka ner han på jorden igen. :) 
 
Ska sätta mig och se över höanalysen samt räkna lite på foderstaten. Hans hull är fint, men vill att allting ska vara bra, med vitaminer och mineraler och sådant. 
 
Hörs senare! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0