Ni skulle se mitt tempo!

 
Idag kan man nog säga att jag faktiskt haft min första riktiga skoldag, och jag är nog sjuk som säger det men det var KUL.
 
Fortfarande lite uppstart i några ämnen, men Biologin, Kemin, Matten, Engelskan och Naturkunskapen har dragit igång med grupparbeten och lite annat sköj. Faktum är att det är skönt att få lite struktur på det hela och verkligen få det som behöver göras framför sig. Alltid enklare då! ;) Ska inhandla lite nya skolgrejer med, block och kalendrar och sådant shit. (Glöm inte detta inlägget nu när jag berättar i höst hur sjukt jobbig skolan är, haha!)
 
Idag har jag haft lite smått och gott för mig. Började med att glömma plånkan på tåget... Som tur var så hade jag en kompis som skulle med till slutstationen så han tog med den. Peuh! Hela mitt liv ligger där i, typ. Nä men inte så kul att spärra alla kort, behövra beställa nytt leg, bankkort, matkort, busskort osv osv.
 
Jag provred även en superfin c-ponny idag, de ni! Jag tyckte nog att det gick bra för att vara första gången, sedan är man ju alltid lite extra passiv på nya hästar, men jag är nöjd och det var en rolig ponny. Sedan red jag såklart min egna lilla Sessa. Pompe vilade eftersom han skoddes. :) Nu har jag avklarat lite plugg och lyssnar på go musik, härligt trött i kroppen med. :D
 
JUST NU förbereder jag lite tidsinställt för imorgon, så häng kvar här, it's getting better!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0