Jaha...

 
Är rätt faschinerad över den faktiskt väldigt bra statistiken trots min minimala uppdateringsförmåga. Imponerande!
 
Nu har jag gjort min sista jobbdag, känns såklart lite skönt men även tråkigt, va rätt kul faktiskt. Det har gått galet fort och två veckor känns som två dagar! Minns när jag satt första dagen och tänkte att "detta kommer ju aldrig ta slut", haha. ;) 
 
Idag ska jag iallafall ta det ganska så lugnt, ska ut med Pompe och Sessan en sväng och sedan blir det övernattning hos Kroken. Ska med Madde på tävling imorgon, så då är det lika bra att sova där liksom! Imorgon ska jag även spela min första match på minst 7 månader, spännande! Är ju bara träningsmatch, så skulle jag tabba mig för mycket så är det ju inte hela världen. Dock gäller det att skärpa till sig på Onsdag, då är det säsongens första seriematch! :D 
 
RAIS ligger tyväääärr långt ner i listan (näst sist...) och vi behöver varenda jäkla poäng vi kan få så vi åtminstone stannar kvar i trean. Så på onsdag är det bara att köra tills man spyr! ;) 
 
Ni kan räkna med att bloggningen kommer igång som "vanligt" igen på Söndag iallafall, dvs 4-6 inlägg per dag och lite mer åsiktsgrejer än detta... ;) 
 
Ha det! (L) 
 
BTW - Om det är något ni skulle vilja att jag skrev om, är det bara att kommentera! :D 
 
 

Kommentarer
Postat av: isabella :)

Skriv det där "annons" inlägget om Sessan! :D

2012-08-10 @ 16:54:33
URL: http://iisabellaslunga.blogg.se/
Postat av: Linda

Hej!
För ett bra tag sen så skrev du ett inlägg om fång, och hur man kan "upptäcka" det vid manen.. Kan du vara snäll och skriva ett sådant inlägg igen? Jag hittade det inte varken på denna bloggen eller bloggen du hade med Becky..

Du kan även skicka ett mejl om du inte känner för att ta upp det igen :)

Mvh
Linda

Svar: Ska se om jag hittar det :)
Fanny Kargede

2012-08-11 @ 00:22:35
Postat av: Sara

Har du slutat rida Hampus? Isåfall varför? :) tyckte de såg bra ut för er! :)

2012-08-13 @ 19:48:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0