Helt slut

 
Hej på er! Jag har avverkat en hel del idag faktiskt, trots en fortsatt stukad fot OCH ösregn. Bra va? ;) haha
 
Först vart det jobb mellan 08:30-15:00. Rätt okej dag faktiskt, mycket folk så det var ju roligt. Lyckades tajma regnskurarna när jag skulle ta moppen hem, vilket jag misslyckades med igår. Haha, vart helt och hållet genom blöt. Väl hemma bytte jag om och hann samtidigt kolla två dressyrekipage i OS. 
 
Red ut en ganska så blöt Sessan, och regnet vräääkte ner. Kändes lite i foten men försökte ignorera det, hehe. Red inte så länge, varken hon eller jag var sådär jättetaggade men en liten sväng blev det allt. Pompay fick en vilodag. 
 
Sedan var det dags för fotboll! Sket i att foten inte är okej, var ju så jäkla sugen! Gick helt okej, men det märks att man inte lirat på ett halvår drygt. Kondtionen och så var väl inte det största problemet, utan hade det lite jobbigt med att tajma höga bollar. Ioförsig väntat men blir ändå så jäkla trött på mig själv, kände mig helt och hållet värdelös. Vi körde lite 11manna det sista, och jag spelade vänstermitt, haha! Halvlyckat med tanke på min stukade vänsterfot, men fick till en del goa uppspel iallafall. I slutet trampade jag (såklart) till foten så det gjorde galet ont. Det var dock bara 1 minut kvar så jag missade inget speciellt. Gött att vara tillbaka iallafall och tränarna verkade nöjda även om jag är riktigt missnöjd med 80% av allt jag gjorde, eller inte gjorde... 
 
Har ni något emot att jag väver in lite fotboll då och då? Är ju trots allt min andra "passion" och jag tycker det är kul att gå in lite djupare än vad jag brukar. Samtidigt är detta en ren hästblogg EGENTLIGEN, men kanske lite kul som omväxling? :) 
 
Bild från SM 2010
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: ellenmolin - satsande travtjej

Var med i veckansblogg på min blogg http://resultoflove.blogg.se/2012/july/veckans-blogg.html där du får chansen att gästblogga. //Ellen - http://resultoflove.blogg.se

2012-08-08 @ 08:37:36
URL: http://resultoflove.blogg.se
Postat av: ellenmolin - satsande travtjej

glöm kommentaren innan! :)

2012-08-08 @ 08:38:02
URL: http://resultoflove.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0