Utvärdering: Nääs RF

Plats: Nääs ryttarförening, 29/4-12

Tävlingsbanan
Underlaget var vanlig sand, släppte ganska mycket i svängarna, helt okej.

Banan var bra! Lite lagom av allt. Lite väl mycket åttvoltskänsla och snettigenom-långsida i vissa lägen, men hellre det än att det inte finns en röd tråd överhuvutaget!

Hinderparken var lite sliten, men ändå fin. "Trähindret" var nog hatat av många ;)

Framhoppning och Framridning
Framridningen och framhoppningen var inte bra alls. Djupt och tungt, hua! Till första klassen var det okej, till andra riktigt upprivet. Harvning mellan klasserna hade varit att föredra... Hoppade kanske 4 språng max innan andra klassen, inget på det lilla. Det var verkligen skitdjupt!

Funktionärerna
Väldigt trevliga och hjälpsamma! Hade väl önskat att överdomaren cirkulerade lite på tävlingsplatsen då jag såg riktigt tråkiga saker i flera sammanhang. Tjejer som hoppar av sina ponnyer och säger "Jag hatar dig" eller lämnar banan i full galopp. Såg även en tävlingsponny i grimma utanför transporten, hallå eller?

Anläggningen i övrigt
Väldigt mysig klubb! Ligger så himla fint och omgivningarna är så himla vackra. Riktigt avis på ridstigarna. I vilket fall var högtalarsystemet inget vidare. Det var svårt att hålla koll på vem som var inne på banan när man var vid transporterna eller på framridningen. Och som jag skrev hade sladdning av tävlingsbana och framridning varit att föredra...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0