Utvärdering 2011

Vilket år hörrni! Känns som att en kortfattad utvärdering skulle sitta bra :) Jag kör inte bara på hästfronten, utan jag drar in skolan, kompisar, fotbollen och ridningen då ;)

Skolan
Gick ur nian med 315p, kan man vara mer nöjd? Klart man pluggade, MEN jag hann ändå med fotbollsträning 4 timmar i veckan, ponny på heltid OCH kompisar. Så pluggis kan ni nog inte kalla mig :) Första terminen på gymnasiet är även avklarad, kan inte riktigt förstå det. Det känns... bra ... och lite rörigt. Inte riktigt hittat rytmen och motiveringen. Men det kommer förhoppningsvis nästa år när det blir lite svårare.

Kompisar
Tappat kontakten med många underbara vänner,  men funnit lika många nya! Självklart hänger några trogna med från förut, och jag är så lyckligt lottad med så otroligt fina vänner. Love u all! (Y)


Fotbollen
Slutade... eller ja, hade en paus i april. Satte sedan igång och hittade rätt. Fick motivering och lite kämpaglöd och det ledde till plats i startelvan i ett nu Div 3 damlag. Inte illa pinkat! Legat lite lågt med fotboll nu det senaste, men allvaret drar igång redan i Januari. 1,5 timmar 3ggr i veckan, förberedelser inför Div 3 vet ni ;)

f

Ridningen
Utveckling, fram och motgång och ett jävligt roligt år beskriver nog detta året bäst. Första LB starten med Pompay, första regionala starten med Pompay, första LAn med Pompay, första nationella starten, första meetinget, första vinsterna med Pompay, första dressyrstarterna och första riktiga tävlingsåret för oss. Känner att vi gått från nada till SÅHÄR mycket. Och OJ vad vi har lärt oss, båda två och vilket år vi har framför oss! Living the dream baby ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0