Grym dag!

 
Haft en riktigt go dag, perfekt avslut på en grym vecka och helg! 
 
Åkte som sagt med Nadja och Sessan till Kungsbacka, där de levererade två superfina felfria rundor i 80 och 90cm. Debut i 90 med dessutom, roligt! Soligt var det också, himla gött. 
 
Efter det hade jag två ponnyer att avverka, som tur var kunde mamma hänka på och hjälpa mig med en, vilket var skönt då det var så himla kallt ute! Mamma red Pompay, och jag Hampus. Så hon red med upp till ridhuset tillsammans med mig på Hampus, Linn på Curre och Nadja på Mango. Lät Hampus galoppera av sig några varv i ridhuset, och sedan körde jag lite dressyrjobb på honom. Han var riktigt fin stundtals, har nog aldrig haft den känslan på honom. Roligt! (Fick lite på film, den visar inte hans bästa stunder idag, men ändå helt okej!) 
 
 
På något vänster så beslutade vi mitt i all ridning att tjejerna skulle komma hem till mig och käka blåbärspaj, kolla världscuphoppning samt ponnyakuten. Allt började lite på skämt, men visst, två timmar senare satt 4 stycken fikagalna tjejer runt bordet. Haha! Sofia, Linn, Nadja och Elin var här från 17:30 till 21:00 ungefär, haha. Mysigt var det iallafall! :) 
 
Nu ska jag ordna med lite tidsinställt för imorgon, planera Pompes vecka och lite annat kul. Vi hörst imorgon, natti! 
 
Jag och Idefix, 2009 kanske? 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0