Torsdag

 
Hejsan! Kan väl inleda detta inlägget med att berätta om gårdagens hoppträning! :) 
 
Vi började passet med att jobba på en mindre 4-kant, red nogranna hörnpasseringar och vi skulle framförallt rida med en buren hand. Vi red först på detta viset i skritt, och sedan i trav. Man skulle variera stegländen i traven genom att flytta fram och tillbaka handen, något som faktiskt gick och kändes riktigt bra! Vi gjorde sedan likadant i galopp innan vi gick på själva hoppningen. 
 
Efter att ha hoppat fram lite, så hoppade vi en bana där vi skulle lägga fram händerna och ha en lite större galopp, eller ta tillbaka händerna och ha en kortare (fortfarande burna händer). Vi gjorde olika efter varje hinder, så det blev lite att komma ihåg och tänka på. Banan låg väl kanske i genomsnitt på 110, och sista hindret låg på 135. :) Pompe kändes bra, inte allt för bra dock, men det är på ett sätt bra att han inte gör det heller. Han gjorde vad han skulle igår, men saknade lite eget driv. Jag slarvade och gjorde lite för stora fel, men det är bra att det inte är en klockren träning innan tävling, slappnar lätt av för mycket då. 
 
 
Idag är det packning på schemat! Har lite halvt panik eftersom jag måste packa inför min praktik också. Det löser sig nog ;) Har även lite att göra i stallet, packade näsan allt hö som ska med imorgon, men har rätt mycket kvar att göra. I eftermiddag ska Becky fota mig och Grisen, kommer bli awesome! 
 
Nu måste jag göra något vettigare än att blogga, haha! Hej så länge ;) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0