Tävling idag igen!

 
Fast till skillnade från igår så satt jag inte på ryggen, utan stod med på marken istället! Åkte med Madde till Nordhalland där hon skulle starta Vannie i 110 och 120! 
 
Madde var nöjd med resultaten, och det var en rolig dag i Nordhalland. Ulf byggde, så hann byta några ord med honom om en eventuell storhäst, e. Tornesch. Spännande va? Ska bara ringa lite samtal så får vi se ;) Blev ju inte heller lagom sugen på storhäst när jag satt och kikade på alla fina hästar idag. Vissa var verkligen inget att ha, men sedan fanns det några WOW hästar med. ;) 
 
Väl hemma körde  vi upp Pompay och Diva till ridhuset. Diva longerades samt lösgalopperade - hon hade lite energi att avvara. Pompay hade jag bestämt mig för att hoppa. Ville känna på honom lite eftersom han inte var sådär superduper i senaste starten, men han var kanonfin idag, så det var inget att vara orolig över. ;) Hoppade en kort bana på 120, och han skötte sig super. Var några korta uppvändningar, distans och så vå akilleshäl - diagonalen. (TAMTAMTAMTAAA). Har haft jätteproblem med att hoppa högre hinder som står på diagonalen. Upp till 110 - nemas problemas! Men så fort det blir högre så kommer jag alltid helknas. Idag gjorde Pompe det inte enklare, utan han sökte sig hela tiden till en väldigt tidig avsprång punkt - vilket jag inte höll med om. 
 
Avslutade iallafall med en bra runda, bra flyt och Pompe som var lite övertänd för dagen (för att vara Pompay!) hoppade super i alla lägen! Kunde komma riktigt i botten, men han är så pass stark att han klarar det utan större problem. Är nog inte helt fel att medvetet lägga honom lite nära ibland, för att bygga på ännu lite mer ork. Nöjd med min prinsponny idag iallafall! :D 
 
Lite bilder på Vannie och mig från KM 2012 får det bli idag ;) (Matilda Sjöberg och Linn Delwer som fotat) 
 

Kommentarer
Postat av: Tuva Svedin

Varför kan du inte låna vannie?:)

Svar: Det är ju maddes tävlingshäst! ;)
Fanny Kargede

2013-03-17 @ 20:06:23
URL: http://tuvasvedin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0